Workshop online vindbaarheid

Op donderdag 1 december geven wij een workshop ''Online vindbaarheid'' voor de kleine ondernemer. We leren u graag slimme online marketing strategieën die géén onuitputtelijke budgetten van u vragen! Veel startende of kleine ondernemers met een fysiek product, vinden het lastig om hun producten aan de man te brengen en te promoten bij de juiste doelgroep. Als kleine ondernemer moet u naast de bekendheid  van uw product, alle (online & offline) marketing regelen, zorgen dat uw website/webwinkel voldoet aan de eisen van tegenwoordig (leesbaar op zowel laptop, iPad en smartphone) En niet te vergeten, belangrijke offline zaken zoals een logo/banner en het al het drukwerk regelen. U wilt natuurlijk dat uw product(en) of merk zoveel mogelijk bekendheid krijgen en worden verkocht! Alleen in een dag zit maar 24 uur! Hoe kunt u ervoor zorgen dat u direct resultaat haalt uit online marketing? Is er altijd veel budget nodig om dit te realiseren?” Deze vragen en andere vraagstukken komen allemaal aan bod tijdens de workshop! 

Met weinig tijd, beperkt budget en geen of minimale kennis van online marketing, helpen we u graag op weg. Na het volgen van deze workshop, bent u in staat om direct meer bezoekers naar uw website te trekken.

  • U wilt uw website beter vindbaar maken in zoekmachines
  • Hoe zet ik social media in?
  • Welk budget heb ik nodig? 
  • Op welke sites moet uw website vindbaar zijn? 
  • Wat is SEO en hoe zet ik dit in? 
  • Wat is het effect van reviews op de vindbaarheid van uw website?


Aanmelden!
Dit kan door een e-mail te sturen naar info@msmarketing.nl of door u rechtstreeks aan te melden onderaan deze pagina. U kunt uw aanmelding ook telefonisch door geven of aanvullende informatie opvragen bij Melissa Schouten, bereikbaar op nummer 06-23604350. De kosten voor de workshop ''Online vindbaarheid'' Bedragen  € 59,00.

 


workshop-internetmarketing-ms-marketing

Adres M&S Marketing workshops:

Soul Essentials
Brandersmolenstraat 24
1333 BX Almere